Τοποθεσία

Η μοναδική τοποθεσία του με τη θάλασσα στα πόδια σας και το φυσικό περιβάλλον εξασφαλίζει ότι όλες οι επιθυμίες σας έγιναν πραγματικότητα !

Το σπίτι ” ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ” βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα πάνω από την ειδυλλιακή παραλία NOS . Ιδανικό για μια βουτιά στο δροσερό νερό σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή για μια ρομαντική βουτιά τα μεσάνυχτα …

Λόγω της απόστασης προς το λιμάνι μπορείτε να είστε βέβαιοι, οτι θα βρείτε ηρεμία και χαλάρωση. Συγχρόνως είστε αρκετά κοντά στο κέντρο με καταστήματα , καφετέριες , εστιατόρια , μπαρ και νυχτερινή ζωή … σε δύο μόλις λεπτά μπορείτε να φτάσετε στην πρώτη ταβέρνα και μετά από άλλα πέντε λεπτά στο λιμάνι .

Οι πεζοπόροι θα βρουν πολλά σηματοδοτημένα μονοπάτια διαφορετικής δυσκολίας το καθένα. Το “Μαργαρίτας” είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε μια βόλτα κατά μήκος της ακτής προς τον κόλπο του Νημποριού . Στο δρόμο εκεί θα βρείτε επίσης μια σειρά από μικρές φυσικές παραλίες , οι οποίες σας προκαλούν για μια βουτιά. Στο δρόμο της επιστροφής, μπορείτε να επιλέξετε μια διαδρομή πάνω από το λόφο, η οποία επιστρέφει στο κέντρο της Σύμης .

Η απόσταση από το σπίτι στο λιμάνι είναι 700 μέτρα, μέχρι το κέντρο είναι μόλις 1000 μέτρα .

Το νησί Σύμη είναι προσβάσιμο από τη Ρόδο, ή άλλα νησιά της Δωδεκανήσου, με πλοίο ( 50 λεπτά ταχύτερη σύνδεση ) , ή από τον Πειραιά. Ακριβές πληροφορίες σχετικά με όλες τις διαθέσιμες επιλογές παίρνετε κατά την κράτηση του καταλύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Σύμη , επισκεφθείτε : www.symi.gr και www.greecevirtual.gr/dodecanese/Symi